En liten bit av Norge
RSS icon Home icon
 • Å finne gode hotellpriser

  Posted on May 6th, 2015 admin No comments

  Som du kanskje vet så varierer hotellprisene i Norge og verden mye, og mye av dette skyldes naturligvis store forskjellige i kvalitet og anseelse. Hvis man kikker godt etter så vil man også kunne oppdage at det finnes forskjeller på prisene på de samme hotellene og til og med på de samme rommene også, men hvordan skal man finne tak i de billigste?

  Det handler kort og godt om at man må sammenligne, og dette gjelder forøvrig på de aller fleste tingene man ønsker å spare penger på. Hvis man er ute etter billige lån kan man gjøre det på denne måten, mens man for å finne billige hotellrom kan gjøre det på andre måter.

  Altså: billige hotellrom. Hvordan finner man dem? Når man skal ut i den store verden å lete kan det lønne seg å bruke spesialiserte søkesider for å finne et hotell. Hotels.com er et veldig bra eksempel på dette. Her kan man søke på tidsrom, byer, kvalitet og flere andre punkter, og dermed får man opp de alternativene som er aktuelle. Ved å bruke sider som dette vil man også kunne oppleve at man får rabatter på rommene, og da kan det faktisk bli billigere å leie via den siden enn direkte via hotellets nettsider!

  Årsaken til at det er slik er at sider som Hotels.com har spesielle avtaler med disse nettsidene slik at de kan tjene penger på å sende kundene videre – men da må de naturligvis ha noe ekstra å by på. Derfor vil man kunne oppleve at det er mulig å spare penger på å bruke sider som sender kunder videre til hotellene. Dette er en flott måte å spare penger på og dette kan man naturligvis også gjøre i Norge.

  Husk også at du kan spare penger på hotell ved for eksempel å bruke COOP-medlemskapet ditt. Du vil da få mails fra COOP til med jevne mellomrom hvor du får tilbud om billige hotellovernattinger. Dette bør du benytte deg av ettersom du da vil få tilbud med store rabatter.