En liten bit av Norge
RSS icon Home icon
 • Å leve av turisme

  Posted on May 12th, 2016 admin No comments

  Turismen til Norge blir stadig større og det er ingen tvil om at det mange mennesker som ser sitt snitt til å leve av dette. Dette er naturligvis en meget god idé og for mange av de som gjør dette så kan dette bli en meget fin biinntekt eller til og med et levebrød hvis de lager et produkt som er godt nok!

  Hva kan man egentlig tjene penger på i Norge når det gjelder turisme? Jo, det er naturligvis mange ting og man kunne har ramset opp en rekke ting og faktisk blitt sittende en hel dag å snakke om dette. Man kan for eksempel arrangere turer til fjells eller på elver eller på havet hvor man kan tilby fiske. Man kan tjene penger på gjenstander som man selger, eller man kan lage særnorsk mat eller noe slikt som man kan selge. Det er rett og slett utrolige muligheter hvis man bare legger hodet i bløtt, men det kanskje aller enkleste er å arrangerer fotturer i fjellet.

  Her er det virkelig mange muligheter som man kan gripe fatt i og med et godt gjennomtenkt opplegg kan man tjene godt med penger på dette. Man kan kanskje søke om å få sette opp en gapahuk på fjellet hvor man tilbyr mat og drikke inkludert i prisen, eller noe annet som kan interessere turistene. Det er som sagt mange muligheter, og med noen små investeringer kan man virkelig komme langt. Man kan også skaffe seg lån fra alternative lånetilbydere hvis man ikke ønsker å gå gjennom offisielle kanaler hvor man søker etter investorer og tilskudd. Slike ting kan ta litt tid, og det kanskje aller beste er å opprette et enkeltpersonforetak og enkelt og greit sette i gang.

  Hvis man i tillegg fikser seg en fin nettside med litt enkel informasjon og flotte bilder på så har man kommet et langt stykke på vei – profilering er nemlig veldig viktig i dag, og dette kan man enkelt gjøre med nettsider og Facebook. Facebook gir også gode muligheter for kunder å komme med tilbakemelding og på denne måten får du kanskje ekstra skryt – noe som igjen vil øke trafikken din!