En liten bit av Norge
RSS icon Home icon
 • Enkle sider

  Posted on April 17th, 2015 admin No comments

  Hjemmesidene våre er som du kanskje ser av det enkle slaget, men etter vår mening så synes vi de fyller sitt formål på en god måte – de er informative, enkle og oppfyller den funksjonen de skal, og da trenger man vel strengt tatt ikke mer.

  Vi kom over en artikkel som lovte at det skulle være enkelt å lage en hjemmeside, og dette var i grunn veldig interessant lesning. I utgangspunktet trodde vi at dette ville kunne bli en kostbar affære for oss, men da vi leste artikkelen fikk vi vite at vi kunne ha en nettside oppe og gå på bare noen minutter. Litt skeptisk blir man til slike lovnader, men vi valgte da allikevel å teste ut konseptet som ble promotert på siden.

  Og faktisk; det gikk overraskende kjapt fra vi hadde kjøpt domenenavnet til vi hadde tilgang til å begynne å velge design. Nå er vi ikke så avanserte av oss, så vi valgte derfor å gjøre det enkelt nå i startfasen. Det vi imidlertid var mest fornøyd med var publiseringsløsningen som artikkelen snakket så varmt om. WordPress er navnet, og vi kan nesten ikke få fullrost denne nok! Her sitter vi i skrivende stund med en enkel teksteditor som gjør alt det vi fra før er vant med, for å si det sånn. Det er nesten som å skrive i Word, og når vi trykke ‘publiser’ så ligger innholdet vårt på nett!

  Det er ganske fantastisk å oppleve for noen som ikke er 100% datakyndig, og det er samtidig ganske tilfredsstillende å se at ting faktisk fungerer såvidt godt som de faktisk gjør. Fremskrittene som gjøres på denne fronten er uten tvil positive, og at helt vanlige mennesker kan lage sine egne flotte og funksjonelle hjemmesider er naturligvis helt suverent!

  Så vi kommer derfor med en litt uvanlig anbefaling her på våre forholdsvis ferske sider: les den artikkelen hvis du har behov for en hjemmeside og ønsker et profesjonelt design uten at du trenger å betale folk for å gjøre arbeidet – det fungerer rett og slett alldeles utmerket!