En liten bit av Norge
RSS icon Home icon
 • Hallen i Kinsarvik trenger navn!

  Posted on October 16th, 2014 admin No comments

  Den nye flerbrukshallen i Kinsarvik har sårt behov for et navn, men hvordan i alle dager skal man finne det? I Hardanger-Folkeblad.no kan med stemme på sin favoritt!

  Juryen som har jobbet med navnet på hallen har vurdert alle navneforslagene som har kommet inn og nå er det tre forskjellige alternativer som står igjen: Kinsohallen, Fjordahallen og Heradshallen.

  Du har muligheten til å være med å bestemme ettersom du kan avlegge din stemme på forsiden av Hardanger Folkeblad.no. Klikk på det alternativet du liker best, og du finner avstemmingen til høyre på forsiden av nettsidene til avisen. Husk å stem ettersom dette er med på å farge ditt lokalmiljø. Så langt er det Kinsohallen som er i føringen, med Fjordahallen på en andreplass. Det ser ikke ut til å være spesielt stor stemning for Heradshallen ettersom dette alternativet bare har en oppslutning på litt over 7% i skrivende stund.

  På torsdag morgen er det totalt 716 mennesker som har sagt sin mening, så har kan mye ennå skje ettersom avstemningen avsluttes først søndag kl. 21.00.

  Gurine Ravndal i juryen forteller til avisen at de ønsker et navn som går bredt ut og som ikke bare omfavner Kinsarvik. Det er også klart at ‘hallen’ skal være med i navnet ettersom folk i lengre tid allerede bare har titulert bygget for ‘Hallen’. Det er også et ønske om et kort, fyndig og fengende navn, så alle disse forslagene er således gode alternativer – det er altså opp til deg å bestemme.

  Årsaken til at de har gjort disse valgene er at en kommunesammenslåing vil komme i løpet av kort tid, og det er derfor viktig at hallnavnet er tilpasset den nye kommunen.