En liten bit av Norge
RSS icon Home icon
  • Vær tidlig og spar penger

    Posted on September 7th, 2015 admin No comments

    Du har kanskje som mange andre nordmenn nettopp begynt å jobbe etter en velfortjent sommerferie, og kanskje har du vært i syden eller rett og slett bare slappet av hjemme og benyttet deg av nærmiljøet? Uansett hva du har gjort så er det faktisk én ting du må tenke på: det er på tide å begynne å planlegge sommerferien 2016!

    Hva!? tenker du kanskje og vi kan til en viss grad si oss enige. Det er tidlig, ja, men jo tidligere du er ute jo bedre tilbud kan du sikre deg. Det handler om å planlegge og være ute i god tid, og det er flere grunner til det. Sydenturene blir nemlig dyrere og dyrere jo nærmere avreisedatoen nærmer seg, og har du tenkt å reise avgårde i fellesferien kan du være sikker på at det vil bli dyrt uansett. Det er derfor viktig at du er tidlig ute både i forbindelse med å sikre deg akkurat den turen du har samtidig som at du får den så billig som mulig.

    Det er også et annet aspekt som er viktig i så måte, og det er naturligvis finansieringen av reisen. Er dere en familie på 5-6 mennesker kan dette fort bli skikkelig kostbart, og da er det naturligvis kjekt å ha spart opp tilstrekkelig med penger i god tid. Det handler om at man skal slippe å blakke seg helt og holdent når feriepengene kommer og man skal såvisst ikke være nødt til å ta opp et lån for å komme i mål med sommerkosen. Dette er veldig kostbart og kan bli vedhengende økonomien din i lang tid etterpå. Det er aldri morsomt å sitte å betale for noe man for lenge siden har brukt opp. Å låne penger til ferie skal man derfor unngå i det lengste, og burde kun gjøres dersom det er snakk om meget små beløp.